Zo zonnig en warm wordt het vanaf vrijdag.

Zo zonnig en warm wordt het vanaf vrijdag.

jul 13, 2021 Uncategorized by Frank

Vanaf vrijdag ziet het weerbeeld er goed uit voor vakantievierders in eigen land. Het blijft vanaf het weekend droog en de zon schijnt flink. Het wordt dan ook warmer met vanaf zondag zomerse temperaturen van 25 graden en meer. De eerste dagen is van fraai zomerweer nog geen sprake en valt vooral in het oosten en zuidoosten veel regen met in Limburg lokaal 80 tot 100 millimeter en lokaal zelfs iets meer. 

Donderdagmiddag breekt in het westen de zon al op steeds meer plaatsen door en vanaf vrijdag is het nagenoeg overal droog en vaak zonnig. Vrijdag worden maxima verwacht van 20 graden aan zee en 23 in het oosten. Zaterdag is het warmer met 21 tot lokaal 26 graden en zondag zijn lokaal maxima tot 27 graden mogelijk in het oosten en zuidoosten. Lees het hele bericht via: Zo zonnig en warm wordt het vanaf vrijdag (msn.com)

Bron tekst: Weeronline/Rico Schröder
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!