Veel mkb-bedrijven kwamen coronajaar 2020 goed door

Veel mkb-bedrijven kwamen coronajaar 2020 goed door

mei 26, 2021 Uncategorized by Frank

Nederlandse mkb-ondernemingen zijn over het algemeen goed door het eerste deel van de coronacrisis heen gekomen. Dat stelt accountantsorganisatie SRA, die 6.600 jaarrekeningen van kleine en middelgrote bedrijven over 2020 bekeek. Een deel van de bedrijven presteerde goed en een ander deel maakte een flinke dip mee maar daarna ook een stevig herstel. Daarnaast was er een deel dat het zwaar had, maar de crisis mede kon doorkomen vanwege de steunmaatregelen van de overheid.

Ondanks de pandemie wisten de mkb’ers gemiddeld een kleine omzetstijging te boeken, van 0,6 procent. Dat was wel fors minder dan de 6 procent van het jaar ervoor. De detailhandel en de zorg zagen de inkomsten het meest toenemen, bij de autobranche en de horeca daalden de opbrengsten juist. Lees het hele artikel via Veel mkb-bedrijven kwamen coronajaar 2020 goed door | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl/ANP
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!