Terrassen waarschijnlijk weer open, dinsdag beslissing en persconferentie.

Terrassen waarschijnlijk weer open, dinsdag beslissing en persconferentie.

apr 19, 2021 Uncategorized by Frank

Het demissionaire kabinet houdt dinsdag opnieuw een persconferentie. Dan moet duidelijk worden of de eerste versoepelingen van het beoogde openingsplan kunnen doorgaan, zo zei demissionair minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) maandag na afloop van overleg met zijn collega’s. De vermoedelijke aankondiging is dat er is versoepelingen komen, bevestigen ingewijden na berichtgeving van de NOS.

De terrassen kunnen waarschijnlijk vanaf 28 april onder voorwaarden weer open, en de avondklok wordt afgeschaft, zo klinkt het. Volgens Haagse ingewijden staan de “seinen” inmiddels “op groen”, aldus het AD. Ook NOS meldt dat het kabinet afkoerst op versoepelingen. Lees het hele artikel hier: Terrassen waarschijnlijk weer open, dinsdag beslissing en persconferentie | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Brons tekst: Nu.nl/ANP
Foto Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!