Ontmoet onze nieuwe collega Reggie.

Ontmoet onze nieuwe collega Reggie.

Vandaag is het zover….Onze nieuwe collega Reggie van der Houwen is ons team komen versterken. Welkom Reggie! Als Senior Accountmanager/Partner met ruime ervaring binnen de forwarding zal Reggie met zijn netwerk en ondernemerschap een grote bijdrage leveren aan het verdere succes van Logistic Recruiters BV. Wilt u kennis maken met Reggie? Hij is te bereiken via 06-21376011 of per mail via info@logisticrecruiters.nl.

Reggie stelt zich voor:

Een vader die vroeger voor Nedlloyd werkte als werktuigkundige. De reizen die ik mee mocht als kleine jongen. Alles maakte indruk, de schepen, de terminals. Groot, groter, grootst.

Het kon ook haast niet anders dan dat ik iets zou gaan doen wat met scheepvaart te maken zou hebben. Niet in de vaart gegaan. Maar als expediteur heb ik de afgelopen 25 jaar wel alle facetten van transporten zo’n beetje meegemaakt. Met al deze bagage begin ik nu deze nieuwe uitdaging. En weet je wat, als expediteur bemiddel je en met dit werk is het in beginsel niet anders. Jij bent ervoor om het beste resultaat te bereiken voor klant en kandidaat. En dat is waar ik mij 100% voor in zal zetten. Wie van jullie is ook altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat? Worden jullie ook een match met Logistic Recruiters ?

(samen) “op naar nieuwe mogelijkheden”

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!