Nieuwe collega per 01 juni 2021!

Nieuwe collega per 01 juni 2021!

Breaking news! Per 01 juni 2021 mogen wij een nieuwe collega verwelkomen binnen ons Logistic Recruiters team!

Ons netwerk is het afgelopen jaar enorm gegroeid en alle commerciële inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen. Veel leuke (vaste) banen bij onwijs mooie logistieke bedrijven in- en om de Rotterdamse haven.

Met de uitbreiding van ons team worden wij versterkt door een ervaren logistieke collega met 25 jaar ervaring binnen de forwarding sector. Met de gedrevenheid, het ondernemerschap en een gezonde dosis energie zal de nieuwe collega mee helpen aan de verdere groei van onze organisatie.

Wij kijken erg uit naar deze samenwerking!

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!