Nederlander laat geld weer rollen, vooral voor kleding, auto’s en energie.

Nederlander laat geld weer rollen, vooral voor kleding, auto’s en energie.

jul 22, 2021 Uncategorized by Frank

De Nederlandse consument gaf in mei 8,8 procent meer uit dan in dezelfde maand een jaar eerder. Aan vrijwel alles werd meer uitgegeven, meldt statistiekbureau CBS donderdag. Een belangrijke oorzaak daarvan zijn de versoepelingen van de coronarestricties.

In mei gaven consumenten maar liefst 19,5 procent meer uit aan wat het CBS “duurzame goederen” noemt. Dan gaat het om onder andere kleding, schoenen en personenauto’s. Aan gas, stroom en autobrandstoffen is 10,9 procent meer uitgegeven. Lees het hele artikel hier: Nederlander laat geld weer rollen, vooral voor kleding, auto’s en energie | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!