Miljarden euro’s minder op spaarrekening gezet in maand van vakantiegeld

Miljarden euro’s minder op spaarrekening gezet in maand van vakantiegeld

Waar vorig jaar in de maand mei nog een recordbedrag aan spaargeld werd ingelegd, was dat dit jaar ruim 4 miljard euro minder. Het was zelfs minder nog dan in mei 2019, blijkt uit cijfers van De Nederlandsche Bank (DNB). In mei krijgen veel werknemers traditioneel hun vakantiegeld bijgeschreven.

Vorige maand werd zo’n 5 miljard euro aan spaargeld op de rekeningen ingelegd, blijkt uit de cijfers van DNB. In dezelfde maand vorig jaar ging het nog om een recordbedrag van 9,4 miljard euro dat opzij werd gezet. Lees het hele bericht via: Miljarden euro’s minder op spaarrekening gezet in maand van vakantiegeld | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl/Eva Schouten
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!