Maandag tot 18.00 uur code oranje in Noord-Holland, Friesland en Groningen

Maandag tot 18.00 uur code oranje in Noord-Holland, Friesland en Groningen

Het KNMI heeft maandag tot 18.00 uur code oranje afgegeven voor de provincies Noord-Holland, Friesland en Groningen wegens grootschalige gladheid door gevallen sneeuw en ijsplaten. In de rest van het land geldt vanaf het middaguur code geel.

Nederland heeft sinds afgelopen weekend te maken met sneeuwbuien. Zondag en maandagochtend kwam daar ook harde wind bij, wat voor gevaarlijke situaties kon zorgen. Lees het artikel via: Maandag tot 18.00 uur code oranje in Noord-Holland, Friesland en Groningen | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!