Huizenprijzen blijven ondanks coronacrisis stijgen, vooral buiten de Randstad

De huizenprijzen blijven ondanks de coronacrisis stijgen. Opvallend is dat de grootste gekte niet meer in Amsterdam te zien is. Zo stegen de prijzen in de stad Groningen met 11,6 procent ten opzichte van een jaar eerder, en in de hoofdstad met 5,7 procent, meldt woningmarktdienstverlener Calcasa dinsdag.

Gekeken naar alle gemeenten met meer dan vijfduizend koopwoningen, stegen de prijzen in Amsterdam dit jaar zelfs het minst. In de provincies Flevoland en Noord-Brabant stegen de prijzen juist hard. In Noord-Holland, tijdenlang aanvoerder van de grote stijgers, gingen de woningprijzen het afgelopen kwartaal daarentegen het minst hard omhoog: met 7,9 procent. In heel Nederland stegen de prijzen met 8,9 procent. Bekijk het hele artikel hier: https://www.nu.nl/economie/6090961/huizenprijzen-blijven-ondanks-coronacrisis-stijgen-vooral-buiten-de-randstad.html

Bron tekst: Nu.nl/ANP
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!