Crisis of niet: horecapanden zijn nog altijd schaars

Crisis of niet: horecapanden zijn nog altijd schaars

Wie hoopt om voor een prikkie een horecazaak te kunnen overnemen, komt bedrogen uit. Er staan ondanks de coronacrisis fors minder cafés en restaurants te koop. Ook de interesse in het bestaande aanbod blijft onverminderd hoog. Dat zegt de eigenaar van horecasite.nl dinsdag in gesprek met de NOS.

Op de site, waar ondernemers hun cafés en restaurants te koop kunnen zetten, zou het aantal beschikbare zaken zijn gedaald tot zestienhonderd. “Dat waren er voor de crisis zo’n 2.500 tot 2.600”, aldus site-eigenaar Ronald Kops tegenover de NOS. Hij vult aan dat de interesse in de aankoop van een horecazaak vooralsnog “niet afneemt.” Lees het hele bericht via: Crisis of niet: horecapanden zijn nog altijd schaars | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst : Nu.nl
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!