Contant geld vorig jaar definitief door pinbetalingen overvleugeld.

Contant geld vorig jaar definitief door pinbetalingen overvleugeld.

apr 13, 2021 Uncategorized by Frank

In 2020 is voor het eerst in alle branches vaker met de betaalpas of smartphone betaald dan met contact geld, blijkt dinsdag uit onderzoek van Betaalvereniging Nederland en De Nederlandsche Bank (DNB). Vorig jaar rekenden consumenten in Nederland 79 procent van hun aankopen af met hun pas of telefoon.

Deze stijging wordt vooral toegeschreven aan de coronacrisis; sinds maart vorig jaar wordt het gebruik van contant geld afgeraden. In 2020 werd 21 procent van de aankopen contant afgerekend, terwijl dat voor de coronacrisis nog 32 procent was. Lees het hele artikel hier: Contant geld vorig jaar definitief door pinbetalingen overvleugeld | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl
Bron foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!