Bouwmarkten moeten click & collect aanpassen aan de andere winkels

De bouwmarkten mochten toen de lockdown voor winkels inging bij wijze van uitzondering direct al click & collect aanbieden. Nu alle winkeliers dat mogen, worden de regels voor iedereen gelijkgetrokken. Dat betekent minstens vier uur wachten tussen het moment van bestellen en afhalen. Ook moeten sommige afhaalpunten aangepast worden, blijkt uit een rondgang van NU.nl.

“We hebben ons steeds aangepast, dat doet heel Nederland, dus dat doen we nu ook weer”, zegt een woordvoerder van Intergamma, waar de bouwmarkten van GAMMA en Karwei toe behoren. De bouwmarkten mochten de klanten meteen na de lockdown al spullen laten bestellen en afhalen, zodat niemand omhoog kwam te zitten in het geval van een nodige reparatie. Lees het hele artikel via: Bouwmarkten moeten click & collect aanpassen aan de andere winkels | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl/Eva Schouten
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!