Bouwmarkten moeten click & collect aanpassen aan de andere winkels

Bouwmarkten moeten click & collect aanpassen aan de andere winkels

feb 10, 2021 Uncategorized by Frank

De bouwmarkten mochten toen de lockdown voor winkels inging bij wijze van uitzondering direct al click & collect aanbieden. Nu alle winkeliers dat mogen, worden de regels voor iedereen gelijkgetrokken. Dat betekent minstens vier uur wachten tussen het moment van bestellen en afhalen. Ook moeten sommige afhaalpunten aangepast worden, blijkt uit een rondgang van NU.nl.

“We hebben ons steeds aangepast, dat doet heel Nederland, dus dat doen we nu ook weer”, zegt een woordvoerder van Intergamma, waar de bouwmarkten van GAMMA en Karwei toe behoren. De bouwmarkten mochten de klanten meteen na de lockdown al spullen laten bestellen en afhalen, zodat niemand omhoog kwam te zitten in het geval van een nodige reparatie. Lees het hele artikel via: Bouwmarkten moeten click & collect aanpassen aan de andere winkels | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl/Eva Schouten
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!