Blokker verwacht problemen door blokkade Suezkanaal, Action minder bezorgd.

Blokker verwacht problemen door blokkade Suezkanaal, Action minder bezorgd.

mrt 26, 2021 Uncategorized by Frank

De opstopping van het Suezkanaal laat zich voelen tot in ons land. Winkelketens die veel goederen uit het buitenland invoeren kunnen daardoor in de problemen raken. Blokker is ervan overtuigd dat het invloed zal hebben, Action ziet op korte termijn nog geen moeilijkheden.

en woordvoerder van Action laat aan NU.nl weten dat er de komende weken geen leveringsproblemen zouden mogen opduiken. “Alle artikelen voor de komende weken zijn al op voorraad bij onze distributiecentra. Onze logistiek is zodanig ingericht dat we korte verstoringen goed kunnen opvangen”, klinkt het. Lees het hele artikel hier: Blokker verwacht problemen door blokkade Suezkanaal, Action minder bezorgd | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Brons tekst: Nu.nl/ANP
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!