Bijna helft Nederlanders blijft ook in de zomervakantie in eigen land.

Bijna helft Nederlanders blijft ook in de zomervakantie in eigen land.

Een groot deel van de Nederlanders is van plan ook de zomervakantie in eigen land door te brengen. Mensen willen wel op reis naar het buitenland, maar zijn realistisch over wat er kan. Dat blijkt uit de nieuwste peiling van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC), die donderdag is gepubliceerd.

De organisatie peilt sinds het begin van de coronacrisis het sentiment onder Nederlanders en de voor Nederland belangrijkste landen voor inkomend toerisme, zoals de buurlanden. Het verlangen om op vakantie te gaan is overal onverminderd groot. Lees het hele artikel via: Bijna helft Nederlanders blijft ook in de zomervakantie in eigen land | NU – Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Bron tekst: Nu.nl/Eva Schouten
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!