WIN EEN REIS NAAR PARIJS!
Bekijk hier de actie voorwaarden

HEB JIJ DE GOUDEN TIP?


Breng een kandidaat aan en krijg een waardebon!

Wil jij een waardebon t.w.v € 250,- ? Breng dan een geschikte nieuwe kandidaat aan!

Bekijk de actie

Michael Szczypinska


Michael Szczypinska

  • Frank
  • 18-12-2022

Dankzij Logistic Recruiters B.V. heb ik mijn huidige baan gevonden, waarmee ik erg tevreden ben. Tijdens mijn gesprek bij Logistic Recruiters B.V. kreeg ik meteen door, dat men hier anders dan bij andere detachering bureaus met de kandidaten omgaat. Natuurlijk werd ook hier mijn CV besproken, maar er was ook oprechte interesse naar mij als persoon. Dit gaf mij meteen een goed gevoel.

Mijn CV sloot aan bij meerdere bedrijven, maar na een inhoudelijk goed gesprek kwam er een ander bedrijf naar voren. De Recruiter in kwestie (Reggie) had in het gesprek mijn persoonlijkheid goed weten te filteren en hij vond, dat ik als persoon wellicht beter zou passen bij dit bedrijf. Dit was inderdaad het geval en nu zit al een tijdje tevreden op mijn plek bij mijn huidige werkgever.

Ik ben erg blij dat ik door Logistic Recruiters B.V. de juiste werkplek eindelijk heb gevonden. Het is erg fijn dat er een detachering bureau is die niet alleen naar je profiel (lees CV) kijkt, maar ook naar jou als mens. Dat is zeldzaam tegenwoordig….

 

DÉ SPECIALIST IN HET REKRUTEREN
VAN LOGISTIEK PERSONEEL

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.