Eerlijkheid, duidelijke communicatie en persoonlijke aandacht. De professionele manier van werken, de persoonlijke aandacht en de korte communicatielijnen zorgen voor een prettige samenwerking. We worden niet overspoeld met CV’s, we ontvangen alleen profielen die aansluiten op onze wensen. Er wordt geluisterd en meegedacht, waardoor een goede match ontstaat.

Bij enige twijfel wordt hierover telefonisch overlegd, waar eventuele aandachtspunten van een kandidaat worden besproken. En na het plaatsen van een medewerker blijft het contact aanwezig, deze nazorg zien wij ook als heel positief.

Paula Dijkstra en Esther Zuidweg - HR Contargo Trimodal Network

 

"Persoonlijk, professioneel en prettig zo zou ik de werkwijze van Logistic Recruiters willen omschrijven.

Een leuk en persoonlijk team met vakkundige professionals, die luisteren naar de vraag en daar een passende kandidaat uit hun brede netwerk bij weten te vinden. People business puur sang. De energie die in zowel de klant als kandidaat word gestoken gaf voor ons de doorslag om met  deze “nieuwe” partij met oude bekenden in zee te gaan, van aanname tot nazorg, voor alle partijen is er de juiste aandacht en opvolging.

Ik word er blij van !"


Siebe Kramer - General Manager bij Sea Cargo Agencies B.V.