Wij gaan voor de beste oplossing

Logistic Recruiters zoekt, vindt, selecteert en plaatst geschikt (logistiek) personeel bij de Rotterdamse havenbedrijven.

Logistic Recruiters zoekt, vindt, selecteert en plaatst geschikt (logistiek) personeel bij de Rotterdamse havenbedrijven. Zoekt u die declarant die scherp is en ook nog in het team past? Zoek jij dat bedrijf waar je jezelf kan zijn, zonder dat je iedere dag op je tenen moet lopen? Een perfecte match is een belangrijke stap op weg naar succes. Met ruime ervaring in het bemiddelen van logistiek personeel (uitvoerend als ook op management niveau) en goede contacten met verschillende opleidingsinstanties bent u/ben jij bij ons aan het juiste adres!

Met een groot netwerk binnen de haven-, logistiek- en transportsector kunnen wij u/je van dienst zijn in het vinden van operationele-, administratieve- en commerciële kandidaten/banen. Naast ons netwerk maken wij voor het vinden van de juiste mensen gebruik van de verschillende sociale media kanalen en onze website. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van werving & selectie, detacheren, payrol en uitzenden. Kortom, zowel voor tijdelijke personele vraagstukken als de samenwerking op langer termijn zijn wij uw/jouw partner. Logistic Recruiters hecht veel waarde aan service, openheid en eerlijkheid. Naast een gedegen intakegesprek vragen wij altijd naar referenties.

Logistic Recruiters is uw partner voor al uw logistieke vacatures!

Met onze dienstverlening maken we o.a. het verschil voor:

  • Expediteurs
  • Administratief medewerkers (petrochemie en logistiek)
  • Cargadoors
  • Planners (petrochemie en logistiek)
  • Medewerkers Customer Service (petrochemie en logistiek)
  • Declaranten
  • Logistiek management
  • Kraanmachinisten
  • Warehouse- en terminal medewerkers (haven gerelateerd)
  • BBL leerlingen logistiek

Logistic Recruiters is een specialist als het gaat om logistiek personeel, zowel operationeel als ook administratief. Ons netwerk kent een geografisch gebied vanaf de Moerdijk tot en met Amsterdam.

Wij bieden onze klanten een dienstverlening aan op basis van “no cure, no pay”. Onze ervaren consultants weten wat er speelt bij de verschillende klanten en hebben zelf een logistieke en/of recruitment achtergrond. Ons specialisme is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Wij ontzorgen u/je graag in de zoektocht naar nieuw personeel of een nieuwe baan. Wij hebben het netwerk en de expertise.

Ons team

Frank Pikart-van den heuvel​

Na het behalen van mijn MBO opleiding Manager Havenlogistiek kwam ik al snel in de logistieke bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen ... Lees verder »

Reggie van der Houwen

Een vader die vroeger voor Nedlloyd werkte als werktuigkundige. De reizen die ik mee mocht maken als kleine jongen ... alles maakte indruk. De schepen, de terminals. Groot, groter, groots ....Lees verder »

Sandra Rietdijk-Mecksenaar

Na een loopbaan in de HR en als intercedente voor de petrochemische markt heb ik gewerkt als stage- en studieloopbaanbegeleider in het onderwijs. Nu zit ik op mijn plek bij Logistic Recruiters ... Lees verder »

Charlotte van der Houwen

Het contact met mensen en het feit dat ik mij verder wilde ontwikkelen heeft mij uiteindelijk gebracht bij Logistic Recruiters. ... Lees verder »

Susy van Emmenes

Met al mijn ervaring en doorzettingsvermogen hoop ik voor jullie de juiste matches te kunnen vinden … Lees verder »

Lisanne Matos

Ik ben blij dat ik dit team kan ondersteunen en kan helpen. Mijn uitdaging op administratief vlak zal ik in de toekomst combineren met een BBL opleiding ... Lees verder »

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op!