WIN EEN REIS NAAR PARIJS!
Bekijk hier de actie voorwaarden

HEB JIJ DE GOUDEN TIP?


Breng een kandidaat aan en krijg een waardebon!

Wil jij een waardebon t.w.v € 250,- ? Breng dan een geschikte nieuwe kandidaat aan!

Bekijk de actie

Over ons


Welkom in de wereld van aanpakkers en doorpakkers


Wij selecteren op karakter
Logistic Recruiters zoekt, vindt, selecteert en plaatst geschikt (logistiek) personeel bij de Rotterdamse havenbedrijven. Zoekt u die declarant die scherp is en ook nog in het team past? Zoek jij dat bedrijf waar je jezelf kan zijn, zonder dat je iedere dag op je tenen moet lopen? Een perfecte match is een belangrijke stap op weg naar succes. Met ruime ervaring in het bemiddelen van logistiek personeel (uitvoerend als ook op management niveau) en goede contacten met verschillende opleidingsinstanties bent u/ben jij bij ons aan het juiste adres!

KLANT IS KONING

Wij doen voor u net dat stapje extra.

SERVICE & KWALITEIT

Wij zijn 100% betrouwbaar en zijn pas tevreden als u dat bent!

TOP REFERENTIES

Referenties zijn ruim voorhanden
en verstrekken we graag!

Kennis en ambitie zijn niets zonder verbinding


Ons team

Frank Pikart-van den Heuvel

General Manager

Sandra Rietdijk

Senior Accountmanager

Reggie van der Houwen

Senior Accountmanager

Susy van Emmenes

Accountmanager

Barbara van der Meer

Accountmanager

Rinus Lala

Administratief Medewerker

Frank Pikart-van den Heuvel

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij!

Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk.
Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!

Sandra Rietdijk

Na een loopbaan in de HR en als intercedente voor de petrochemische markt heb ik een carrière switch gemaakt naar het onderwijs en wel het MBO. Als stage- en studieloopbaanbegeleider heb ik veel ervaring opgedaan met het vinden van de juiste match tussen bedrijf en kandidaat. Hier haal ik veel plezier, energie en voldoening uit. Ik ben momenteel bezig met een opleiding voor loopbaancoach, zodat ik me nog verder op dit vlak kan ontwikkelen.

Met ons uitgebreide netwerk, kennis van de logistieke markt en mijn persoonlijke benadering help ik jou als professional om de volgende stap in jouw carrière te zetten. De opdrachtgever help ik graag met het vinden van de juiste kandidaat. De bedrijfscultuur en organisatie goed leren kennen is voor mij van groot belang. Alleen dan is het, naar mijn mening, pas mogelijk om de juiste match te maken. Ik werk vanuit vertrouwen, met respect en een tikje humor. What you see, is what you get! Neem gerust contact op voor vrijblijvend gesprek. Hopelijk tot snel!

Reggie van der Houwen

Een vader die vroeger voor Nedlloyd werkte als werktuigkundige. De reizen die ik mee mocht als kleine jongen. Alles maakte indruk, de schepen, de terminals. Groot, groter, grootst.

Het kon ook haast niet anders dan dat ik iets zou gaan doen wat met scheepvaart te maken zou hebben. Niet in de vaart gegaan. Maar als expediteur heb ik de afgelopen 25 jaar wel alle facetten van transporten zo’n beetje meegemaakt. Met al deze bagage begin ik nu deze nieuwe uitdaging. En weet je wat, als expediteur bemiddel je en met dit werk is het in beginsel niet anders. Jij bent ervoor om het beste resultaat te bereiken voor klant en kandidaat. En dat is waar ik mij 100% voor in zal zetten. Wie van jullie is ook altijd op zoek naar het best mogelijke resultaat? Worden jullie ook een match met Logistic Recruiters?

Susy van Emmenes

Mijn droom was werken bij defensie. Hier begon dan ook mijn loopbaan, helaas door bezuinigingen werd ik gedwongen om eens om mij heen te kijken.

Mijn vader werkt als vrachtwagenchauffeur en ik reed wel eens mee dus dacht ik misschien is de logistiek wel iets voor mij. Na wat verschillende dingen gedaan te hebben zoals in de warehousing en HR, rolde ik in het vak Assistent Expediteur en groeide ik door tot volledig Expediteur. Het leuke aan dit vak is dat je echt iets voor iemand kan betekenen. Hetzij goederen op tijd op bestemming krijgen of samen een oplossing vinden voor eventuele opslag. De juiste transport mode vinden als iets niet in een container past. Altijd een uitdaging!
Met al mijn ervaring en doorzettingsvermogen hoop ik voor jullie de juiste matches te kunnen vinden. Ik heb er heel veel zin in, dus ben jij of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of net dat beetje meer…… schroom niet en neem contact met ons op. Dan gaan wij ons best doen voor jou!

Barbara van der Meer

Na 21 jaar werkzaam te zijn geweest in de scheepvaart & logistieke branche, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik besloot NLP opleidingen te volgen om te kijken wat wil ik, wie ben ik, en waar haal ik op werkgebied mijn voldoening uit. Met deze mooie opleidingen op zak wil ik graag mijn kennis en ervaring inzetten om mensen op weg te helpen in hun loopbaan. Deze baan bij Logistic Recruiters BV sluit daar mooi op aan.

Door mijn brede ervaring in de logistieke branche en mijn communicatieve vaardigheden hoop ik met mijn persoonlijke begeleiding samen met jou te kijken welke functie nu echt bij jou past. Daarbij denk ik niet in hokjes, maar in mogelijkheden, uitdagingen, en ontwikkeling. Samen kijken we naar jouw kwaliteiten en bij welke werkgever en in welke functie jij deze het beste kwijt kunt. Een win/win voor zowel de werkgever als werknemer. Graag ga ik met jou het gesprek aan…..tot snel!

Rinus Lala

Na kennis gemaakt te hebben met een leuk team van Logistic Recruiters ben ik begonnen als Administratief Medewerker en ondersteun ik de accountmanagers.
Voornamelijk ben ik werkzaam geweest als Logistiek Coördinator en data-entry specialist. Hierdoor is het werkterrein van Logistic Recruiters mij niet onbekend. Met deze ervaring en de communicatieve vaardigheden die ik in het verleden heb opgedaan komt alles nu bij elkaar. Na een tijd te hebben gewerkt in de logistieke branche is het tijd om de switch te maken en de juiste mensen bij elkaar te brengen.
In mijn rol als Administratief Medewerker samen met mijn collega’s kom ik graag in contact met enthousiaste kandidaten en klanten.

Ik heb er heel veel zin in!

DÉ SPECIALIST IN HET REKRUTEREN
VAN LOGISTIEK PERSONEEL

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bel mij terug!

Laat je gegevens achter en wij bellen
je zo spoedig mogelijk terug.

    Bel mij terug