de beste oplossing? De praktijk is ons bewijs

Logistic Recruiters

Logistic Recruiters zoekt, vindt, selecteert en plaatst geschikt (logistiek) personeel bij de Rotterdamse havenbedrijven. Zoekt u die declarant die scherp is en ook nog in het team past? Zoek jij dat bedrijf waar je jezelf kan zijn, zonder dat je iedere dag op je tenen moet lopen? Een perfecte match is een belangrijke stap op weg naar succes. Met ruime ervaring in het bemiddelen van logistiek personeel (uitvoerend als ook op management niveau) en goede contacten met verschillende opleidingsinstanties bent u/ben jij bij ons aan het juiste adres!

Met een groot netwerk binnen de haven-, logistiek- en transportsector kunnen wij u/je van dienst zijn in het vinden van operationele-, administratieve- en commerciële kandidaten/banen. Naast ons netwerk maken wij voor het vinden van de juiste mensen gebruik van de verschillende sociale media kanalen en onze website. Wij bieden onze dienstverlening aan op basis van werving & selectie, detacheren, payrol en uitzenden. Kortom, zowel voor tijdelijke personele vraagstukken als de samenwerking op langer termijn zijn wij uw/jouw partner. Logistic Recruiters hecht veel waarde aan service, openheid en eerlijkheid. Naast een gedegen intakegesprek vragen wij altijd naar referenties.

Logistic Recruiters is uw/jouw partner voor alle logistieke vacatures in de R’damse haven!

Logistic Recruiters is uw partner voor al uw logistieke vacatures!

Met onze dienstverlening maken we o.a. het verschil voor:

 • Expediteurs
 • Administratief medewerkers (petrochemie en logistiek)
 • Cargadoors
 • Planners (petrochemie en logistiek)
 • Medewerkers Customer Service (petrochemie en logistiek)
 • Declaranten
 • Logistiek management
 • Kraanmachinisten
 • Warehouse- en terminal medewerkers (haven gerelateerd)
 • BBL leerlingen logistiek

Logistic Recruiters is een specialist als het gaat om logistiek personeel, zowel operationeel als ook administratief. Ons netwerk kent een geografisch gebied vanaf de Moerdijk tot en met Amsterdam.

Wij bieden onze klanten een dienstverlening aan op basis van “no cure, no pay”. Onze ervaren consultants weten wat er speelt bij de verschillende klanten en hebben zelf een logistieke en/of recruitment achtergrond. Ons specialisme is het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Wij ontzorgen u/je graag in de zoektocht naar nieuw personeel of een nieuwe baan. Wij hebben het netwerk en de expertise.

Wij nemen direct contact met u op!

Wij kunnen het beste
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Logistic Recruiters is het adres voor al uw logistieke vacatures. Met onze dienstverlening maken wij het verschil voor:
 • Administratief logistiek personeel
 • Operationeel logistiek personeel
 • Kader/management
 • Logistiek starters/BBL

Logistic Recruiters is een gespecialiseerd dienstverlener voor logistiek personeel in de regio Rotterdam.

Wij zijn professionals als het gaat om tijdelijk en/of vast personeel. Van ervaren Expediteurs en Cargadoors tot gemotiveerde logistieke starters. Logistic Recruiters heeft een groot netwerk, weet de weg en is nauw betrokken bij wat er speelt in en om de Rotterdamse haven.

frank-pikart.jpg

FRANK PIKART-VAN DEN HEUVEL

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij!

Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk.

Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!

Netwerken, is net werken!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png
kringel2.png
michael-blonk.jpg

MICHAEL BLONK

Rotterdam en haar havens. De mentaliteit en directheid van de mensen. Dat maakt de Rotterdamse logistieke wereld zo mooi en aantrekkelijk.

Met bijna 20 jaar aan ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling mag ik mezelf een oude rot in het vak noemen. En toch leer ik iedere dag weer wat nieuws en dat maakt het werk zo leuk en interessant om te doen.

De continue vraag naar logistiek personeel maakt dat je je nooit hoeft te vervelen. 1 van mijn hobby’s is voetbal. Het is dan ook mijn persoonlijke doel om de voetbalwereld en de logistieke wereld nog meer te verbinden. 

Zonder doel ken je niet scoren!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png
kringel2.png
sylvia-berends.jpg

Sylvia Berends

Geboren Rotterdamse die is overgestoken naar het mooie Goeree-Overflakkee. Ik hou van de natuur, heb een gezonde dosis humor en ben graag 'onderweg' in goed gezelschap. Stilstaan is niets voor mij.

Ik wil graag mijn mensenkennis, ervaring in het coachen en begeleiden van mensen gebruiken om tot een juiste match te komen. Ook mijn praktische ervaring als planner en sales medewerker zullen hierbij helpen. Ben jij op zoek naar een nieuw pad om te bewandelen? Dan help ik je graag jouw weg te vinden.

Waar een wil is, is werk!

E: info@logisticrecruiters.nl
T
: +31 (0)181 -470 460

linkedin.png

Volg ons!