Zware tijden voor Air France-KLM

Air France-KLM gaat de capaciteit in de komende dagen met 70 tot 90 procent verminderen vanwege de uitbraak van het coronavirus, maakt het concern maandag bekend. De luchtvaartmaatschappij neemt het besluit vanwege de toenemende reisrestricties waardoor het aantal mogelijke bestemmingen afneemt en het gebrek aan vraag bij consumenten.

Door de reductie in capaciteit houdt KLM alle vliegtuigen van het type Boeing 747 per direct aan de grond. Bij de Franse zuster Air France vliegen de A380-toestellen van vliegtuigmaker Airbus niet meer.

Naast de vermindering in vliegbewegingen heeft het bedrijf ook een aantal extra maatregelen genomen om dit jaar tot 200 miljoen euro extra te besparen. Ook leidde een herziening van een investeringsplan al tot een besparing van maximaal 350 miljoen euro. Lees heel het artikel verder via: https://www.nu.nl/economie/6037806/air-france-klm-schrapt-tot-90-procent-van-capaciteit-wegens-coronavirus.html

Bron tekst: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!