Logistic Recruiters BV Sponsort Ultramarathon

Op 5 april 2019 gaan Dave Honcoop, Glenn Meuldijk en Roy Meuldijk van Expedition Wishful Running de Marathon des Sables lopen om, natuurlijk, geld op te halen voor en in samenwerking met Make-A-Wish Nederland.

De Marathon des Sables is een ultramarathon waarin de deelnemers, verspreid over 7 dagen, meer dan 250 kilometer hardlopend afleggen. Dit doen zij dwars door de Saharawoestijn in Marokko waar de temperaturen kunnen oplopen naar meer dan 45* Celsius. Ook moeten de deelnemers hun eigen voedsel en uitrusting mee dragen. De Marathon des Sables wordt niet voor niets door National Geographic bestempeld als de zwaarst looprace ter wereld. Het gevecht wat ze aangaan tijdens de marathon is niks vergeleken met wat sommige kinderen iedere dag moeten doorstaan, in hun eigen gevecht tegen een verschrikkelijke ziekte. Om, volgens de gedachte van Make-A-Wish, ze voor een dag weer kind te laten voelen en geen patiënt, wilt Expedition Wishful Running zich tot het maximale inzetten om zoveel mogelijk kinderen de dag van hun leven te geven.

Wij willen de mannen heel veel succes wensen met deze uitdaging. Respect voor Dave, Glenn en Roy, die deze zware run durven aan te gaan. Logistic Recruiters BV zal met enige regelmaat een kort verslag uitbrengen.

Voor meer informatie:  www.expeditionwishfulrunning.nl
 
 

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!