Wij staan voor jou klaar

Het ziet er naar uit, dat de Coronacrisis nog wel even zal aanhouden en dat wij met elkaar het beste ervan moeten maken. Wij hebben hier onze methoden voor en hoe pakken jullie dit aan?

Thuiswerken, sollicitaties op afstand, uitstellen van bedrijfsbezoeken als ook werkplekbezoeken, etc. Allemaal maatregelen, die wij als Logistic Recruiters BV nauw naleven om met elkaar een vuist te maken tegen het Coronavirus. Hoe lang deze periode gaat duren, dat weet niemand dus laten we het met elkaar zo goed mogelijk oppakken. Wij zijn er ten alle tijden voor onze (toekomstige) kandidaten en klanten om in de vraag/behoefte zoveel mogelijk te kunnen voorzien. Bij ons gaat het werk gewoon door ook al zijn het voor iedereen lastige tijden. Bij Logistic Recruiters BV werken de collega’s om beurt vanuit huis of op kantoor. Wij hebben de afspraak gemaakt om op kantoor met maximaal 2 collega’s aanwezig te zijn. De overige 6 collega’s werken dan vanuit huis. 

Afgelopen dagen weer een aantal kandidaten (online) mogen spreken en met videobellen/face-time geeft dit weer een hele nieuwe dimensie aan het sollicitatiegesprek. Natuurlijk is iedereen op dit moment voorzichtig, maar wij zien zeker ook kansen. Wil jij weten wat wij in deze tijd voor je kunnen betekenen? Neem online contact met ons op en laten we in gesprek treden. Wij kijken uit naar het (online) gesprek met jou en hopelijk snel weer face-to-face!

Hou vol en blijf gezond!

Team Logistic Recruiters BV

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!