TUI voorziet een later en langer vakantieseizoen, daarnaast schrapt men ongeveer 8000 banen.

Reisorganisatie TUI, in Nederland bekend door de touroperators TUI en Kras, denkt dat het vakantieseizoen weleens langer zou kunnen doorlopen dan normaliter het geval is. Het bedrijf heeft zwaar te lijden onder de coronacrisis en zal het werknemersbestand wereldwijd met achtduizend personen inkrimpen.

Dat betreft zowel het niet vervullen van vacatures als het schrappen van bestaande arbeidsplaatsen, zo laat de Duitse onderneming woensdag weten bij de presentatie van de cijfers over het eerste half jaar van het gebroken boekjaar.

“Mensen willen reizen”, zegt Fritz Joussen, CEO van de grootste reisorganisatie van Europa. TUI biedt pakketreizen aan, maar heeft ook eigen hotels, vliegtuigen en cruiseschepen.

Lees het hele artikel via: https://www.nu.nl/economie/6050905/tui-verwacht-later-maar-langer-vakantieseizoen-en-schrapt-banen.html

Bron tekst: Nu.nl
Foto:

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!