Open dag Scheepvaart en Transport College

Afgelopen vrijdag mochten wij aanwezig zijn bij de open dag van het Scheepvaart en Transport College te Rotterdam. Op deze open dagen zijn alle faciliteiten zoals simulatoren en opleidingsschepen te bezoeken. Bij ons kon je terecht voor meer informatie over leer/werkplaatsen en vaste banen binnen de logistiek.
Het was erg leuk om in gesprek te gaan met deze veelal hele jonge leerlingen. Het is met 13 jaar natuurlijk nog erg moeilijk om je voor te stellen wat je de rest van je leven voor werk wil gaan doen. Hopelijk hebben we de leerlingen wat van ons enthousiasme en kennis mee kunnen geven om de juiste keuze te kunnen maken.

Door het STC was deze avond, zoals we van ze gewend zijn, weer tot in de puntjes verzorgd. De leerlingen kwamen in groepen langs de vele kramen van bedrijven en namen mooi de tijd om met iedereen in gesprek te gaan. Ook voor ouders was er veel gelegenheid om vragen te stellen.

Kom jij volgende keer ook een kijkje nemen? Op 18 januari staan wij er ook weer. De volgende locaties zijn dan geopend tussen 10.00 en 16.00:

Lloydstraat 300, Rotterdam (STC MBO college Maritiem & Techniek)
Waalhaven Zuidzijde 16, Rotterdam (STC MBO college Havens en STC MBO college Logistiek & Vervoer)
Anthony Fokkerweg 4, Rotterdam (STC VMBO college en Haven HAVO)
Westzeedijk 487, Rotterdam (STC VMBO college)
Kerkhoekstraat 1, Brielle (STC MBO college Procestechniek & Maintenance)
Deltahaven 4, Stellendam (STC MBO college Maritiem & Techniek, alleen opleiding Visvaart en Zeevaart)

Neem een kijkje op https://stc-group.nl/ voor meer informatie

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!