Bezoek morgen tussen 15.00 en 19.00 uur de online open dag van het STC

Op vrijdag 17 april vindt de eerste online open dag van het STC mbo college plaats! Tussen 15.00 en 19.00 uur helpen docenten en studenten je bij het kiezen van een mbo-opleiding, ook in deze bijzondere en moeilijke tijd. Wij weten namelijk als geen ander dat het kiezen van de juiste studie niet altijd gemakkelijk is.

Bekijk o.a. online voorlichtingen, chat met onze studenten of volg een online proefcollege. Het is misschien iets anders dan je van ons gewend bent, maar ook online proberen wij jou een zo goed mogelijk beeld te geven van onze school, opleidingen, stageplaatsen en carrièremogelijkheden.

Thema Werken in de haven
Niet teveel praten, want jij steekt liever je handen uit de mouwen. Je ziet jezelf al staan aan de kade in de haven van Rotterdam. Je zorgt voor het laden en lossen van containers en goederen van schepen. Je werkt aan boord van het schip, in de kraan of op de kade. Liever een kantoorbaan in de haven? Kijk bij het thema Logistiek, planning en transport.

Thema Besturen van een voertuig
Geen vaste kantoorplek, maar vooral lekker onderweg zijn. Jij bent liever actief bezig. Je verdwaalt bijna nooit en bent altijd op tijd. Je ziet jezelf straks al zitten achter het stuur van een vrachtwagen, trein of bus! Onderweg naar de volgende stop voor jouw passagiers of de haven om goederen te laden.

Thema Varen
Zo, jij bent lekker avontuurlijk ingesteld. Je vindt het niet erg om af en toe van huis te gaan en wat van de wereld te zien! Je ziet jezelf straks wel werken op een containerschip of cruise. De afwisseling van werken aan boord en thuis zijn spreekt je aan.

Thema Logistiek, planning en transport
In een team voel jij je thuis. Jij zorgt er wel voor dat de dingen echt gebeuren. Je ziet jezelf straks wel werken in het magazijn van Jumbo, op het kantoor van Coolblue , een overslagbedrijf in de haven of een luchtvrachtvervoerder. Jij zorgt ervoor dat de boodschappen op tijd in de supermarkt zijn en sneakers online gekocht kunnen worden.

Thema Scheepsbouw / Maritieme techniek
Je bent een doener en sterk in techniek. Je ziet jezelf wel meebouwen aan jachten of nieuwe schepen ontwerpen. Je werkt straks mee op de werkplaats en weet hoe je goed moet lassen. Of je werkt straks op de ontwerpafdeling en denkt mee over een duurzaam ontwerp voor een binnenvaartschip. Scheepsbouw daagt je uit!

Thema Visserij
Je houdt van afwisseling en uitdaging. Je kijkt uit naar het avontuur van werken aan boord van een vissersschip. De rust bij mooi weer en de spanning als de golven over dek slaan. Je gaat graag naar zee, en komt even graag weer thuis.

Thema Procestechniek en duurzame energie
Je bent een slimme doener met gevoel voor techniek. Ook echt iets maken, is helemaal aan jou besteed. Je zorgt er straks voor dat ingewikkelde installaties goed, veilig en schoon blijven werken. Je ziet jezelf straks wel werken in een fabriek voor bio-diesel of als onderhoudsmonteur van een windmolenpark.
Van niveau 1 tot en met niveau 4, bol of bbl, voor denkers en doeners heeft het STC een mooie opleiding!

Bron: https://stc-group.nl/
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!