Oproep HR Professionals namens burgemeester Aboutaleb

In de haven wil burgemeester Aboutaleb élke kans benutten om de cocaïne-invoer terug te dringen. De mens is daarbij een kwetsbare schakel, omdat criminelen altijd insiders nodig hebben voor toegang tot haventerreinen en informatie over containers. De burgervader roept HR Professionals op om met hem samen van gedachten te wisselen over dit grote probleem binnen de Rotterdamse haven.

 

Uiteraard verschilt de HR rol per organisatie. Maar als HR-professional kun je echt helpen voorkomen dat medewerkers zwichten voor de toenemende druk van criminelen. Hoe kunnen we dit doen? Onder andere door mee te doen met de online HR-meetup van het programma Integere Haven*, waar HR-collega’s van verschillende bedrijven gaan sparren over mogelijke oplossingen en acties. Aboutaleb zou het enorm waarderen als ook jij als HR Professional daar aan mee zou willen doen. Opgeven voor deze HR meet-up op donderdag 18 juni 2020 kan via: https://www.rotterdamsehavenveiligehaven.nl/hr

 

Het project “Rotterdamse haven, veilige haven” is een samenwerkingsverband van Douane, Gemeente Rotterdam, Openbaar Ministerie, Zeehavenpolitie, het Havenbedrijf, FIOD en Deltalinqs om integriteit in de haven te bevorderen. Nanet Oosterveld van het OM is de programmamanager.

Samen staan we sterk!

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!