Banen scoren op zijn Spartaans!

Gisterenmiddag waren wij met ons zusterbedrijf Terminal Recruiters BV 1 van de werkgevers, aanwezig tijdens de banenbeurs in het Sparta stadion te Rotterdam. Onder de noemer “Banen scoren op zijn Spartaans!” was er voor de verschillende uitgenodigde werkzoekenden de mogelijkheid om kennis te maken met werkgevers uit o.a. de logistiek, zorg, schoonmaak en techniek.

Werk en Ontwikkelcentrum Looiershof, Sparta en het Werkgeversservicepunt  (Gemeente Rotterdam, Regio Rijnmond en UWV) hebben voor deze dag de handen in één geslagen. Een mooie informele bijeenkomst op een unieke locatie, waar je als werkgever de mogelijkheid krijgt om in gesprek te komen met potentiële werknemers. Sport en spel verbind, daarom waren er verschillende sporten en spellen, waar zowel de werkzoekende als ook de werkgever aan deel konden nemen. Elkaar leren kennen in een sportieve en informele setting. Onwijs leuk toch?

Wij kijken terug op een leuk evenement en zullen ons met enige regelmaat op de banenbeurzen blijven presenteren. Wellicht zien wij jou binnenkort ook!

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!