Lonen volgend jaar met ruim 3 procent omhoog?

Een meevaller, midden in het dure feestdagenseizoen. De lonen stijgen volgend jaar harder dan dit jaar. En dat is opmerkelijk, want de verwachting was dat de lonen juist minder hard zouden stijgen dan de gemiddelde 2,8 procent dit jaar.

Werkgeversvereniging AWVN becijferde op verzoek van het Financieele Dagblad dat de gemiddelde loonstijging volgend jaar uitkomt op 3,1 procent. De werkgeversvereniging houdt bij welke cao’s worden afgesloten en heeft daardoor een goed beeld van de trend op loongebied. 

In de afgelopen maanden leek de stijgende lijn van lonen in de cao’s die werden afgesproken juist te stagneren. Volgens het Centraal Planbureau, dat het kabinet adviseert, zouden de lonen de komende jaren minder hard gaan stijgen. 

Lees meer:  https://www.msn.com/nl-nl/geldzaken/nieuws/verwachting-werkgevers-lonen-volgend-jaar-met-ruim-3-procent-omhoog/ar-BBXXNoe?ocid=spartanntp

Bron: msn.com
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!