Er staat een warm weekend voor de deur!

Het wordt dit weekend zomers tot tropisch warm in Nederland. Voor het eerst dit jaar wordt vrijdag, zaterdag en zondag een zonkracht van 7 verwacht, wat betekent dat iedereen zich goed moet insmeren alvorens de zon in te gaan.

Op zaterdag zal het voor zonliefhebbers al aangenaam worden met temperaturen rond de 25 graden. Zondag wordt het met 29 of 30 graden, lokaal zelfs 31 volgens Weerplaza, echt tropisch. “De onbeschermde huid verbrandt snel, al na 10 tot 15 minuten.”

“Zonkracht 8 of 9 zijn de hoogst bereikbare waarden in ons land”, zegt Weerplaza. Zonkracht 9 wordt zelden gemeten. Vanwege de hoge temperaturen zal de NS extra treinen inzetten tussen Haarlem en Zandvoort.

Kortom voldoende drinken, blijven smeren en zoek op het heetste moment van de dag de schaduw op! In de schaduw kun je dan gelijk de allernieuwste vacatures bij Logistic Recruiters bekijken via www.logisticrecruiters.nl. Wij zien een mooi weekend aankomen………………

Ps: Laat geen dieren achter in de auto, ook al is het maar voor heel even. De temperaturen lopen heel snel op en voor de dieren is dit dodelijk!

Bron: Nu.nl
Foto: pixabay.nl

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!