Is jouw lunch nog veilig?

Tot mijn grote verontwaardiging is mijn lunch gestolen op het werk. Wij hebben een koelkast waarin je je boterhammetjes of eigengemaakte maaltijd kunt stallen. Van collega’s hoorde ik ook dat ze hun lunch weleens zijn kwijtgeraakt. We werken met ruim honderd mensen, ik kan moeilijk langsgaan om te vragen wie het verkeerde trommeltje heeft gepakt.
Op zoek nu naar de dief. Ik hou het voor het gemak op honderd werknemers naast uzelf. Volgens het CBS is dit jaar het gemiddelde ziekteverzuim 4,3 procent. Blijven er 96 over. Datzelfde CBS beweert dat bijna 50 procent van de beroepsbevolking parttime werkt. Ofwel vijftig bij u op de zaak. Er zijn vijf werkdagen in de week, dus op de dag van de diefstal waren er vijftig gedeeld door vijf: tien werknemers thuis bezig, nog 86 in de markt.
Pakweg zeven personen werken in opdracht van de baas buitenshuis. Resteren 79 mensen.

Lees verder: https://www.ad.nl/ad-werkt/we-hebben-op-het-werk-een-collega-die-lunches-uit-de-koelkast-pikt~adcdab76/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay.com