Samenwerking met Voetbal Rotterdam

Op vrijdag 18 oktober 2019 werden wij met ons zusterbedrijf Terminal Recruiters B.V. door de mannen van Voetbal Rotterdam uitgenodigd voor een potje golf en een heerlijke lunch. Als sponsor zijn wij reeds enige tijd verbonden aan dit online platform, wat de bezoeker alles laat weten omtrent voetbal en voetbalnieuws.
Het weer zat niet echt mee en de baan leek hier en daar op een moeras, maar fanatiek als de mannen van Terminal Recruiters B.V, Voetbal Rotterdam en Logistic Recruiters B.V. zijn werd er rond 11:00 uur toch echt afgeslagen. De banen achter restaurant Tasman in Rhoon lagen er een beetje verlaten bij en wij hadden het rijk voor ons alleen. Gelukkig waren de weergoden ons enigszins goed gezind en hebben wij het droog kunnen houden tijdens het lopen van de 9 holes. 

Na al de inspanningen werden wij beloond met een lekker lunch en werd het golfspel nog even doorgenomen. Wij kijken terug op een hele leuke en gezellig middag. Voetbal Rotterdam bedankt voor de uitnodiging en restaurant Tasman dank voor de gastvrijheid!

https://www.voetbalrotterdam.nl/
https://www.tasman.nu/

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!