The making of……

Inmiddels is Logistic Recruiters BV volop aan de weg aan het timmeren en daar hoort natuurlijk ook een kort promotiefilmpje bij over wat wij nu precies doen. Donderdag 17 oktober 2019 was het zo ver en hebben wij wat leuke beelden kunnen schieten.

 

Wat doet Logistic Recruiters BV nu precies en hoe kun je dat het beste bij de bezoekers van de website kenbaar maken? Het antwoord hierop is door middel van een kort filmpje, wat alle belangrijke facetten van de werkzaamheden laat zien. Wij hebben geprobeerd om in beeld te krijgen wat onze dienstverlening precies inhoud en waar ons specialisme/netwerk ligt (de logistiek). Op dit moment liggen de losse beelden bij de editor en zijn ook wij enorm benieuwd naar het eind resultaat.

Zodra wij het totale filmpje hebben gezien en goed gekeurd, dan zal deze voor iedereen zichtbaar worden op onze website www.logisticrecruiters.nl als ook via de bekende social media kanalen. Logistic Recruiters BV mag gezien worden en wij merken, dat wij in ons korte bestaan ook steeds beter gevonden worden door zowel klant als kandidaat. Wij zijn hier enorm trots op en willen met onze manier van werken net dat verschil kunnen maken. 

Topteam!

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!