Mag jij naar huis als je moe bent?

Van deze baas mag je naar huis als je moe bent, dat doet hij zelf namelijk ook. Een werkdag van zes uur zou werknemers gelukkiger en productiever moeten maken. Niet alle Nederlandse leidinggevenden zijn echter gecharmeerd van het idee. Zonde, vindt ondernemer René Sielhorst. Zelf legt hij ook om 15.00 uur het werk neer en plukt daar de vruchten van. ‘Geef werknemers meer vrijheid, dan zullen we 95 procent minder gevallen hebben van burn-out.’ In een recent onderzoek onder Nederlandse leidinggevenden zegt 35 procent niet te geloven dat de werkdag van zes uur voor meer productiviteit zorgt dan de traditionele werkdag van acht uur. Werknemers krijgen volgens hun leidinggevenden niet per se meer gedaan als ze korter op kantoor zitten. Een opmerkelijke uitkomst, volgens personeelsbeheerspecialist Protime dat het onderzoek liet uitvoeren onder duizend leidinggevenden.

Lees verder: https://www.ad.nl/ad-werkt/van-deze-baas-mag-je-naar-huis-als-je-moe-bent-dat-doet-hij-zelf-namelijk-ook~a197ada0/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!