9200 handgeschreven verjaardagskaarten versturen? Deze ceo doet het!

Deze ceo schrijft 9200 verjaardagskaarten per jaar – een voor íedere werknemer
Voor de verjaardag van een collega een kaartje schrijven is een leuk gebaar. Dat vindt Sheldon Yellen, ceo van Belfor Holdings ook. Hij maakt tijd vrij in zijn drukke schema om íedere werknemer van het Amerikaanse bedrijf – 9200 man groot – met een handgeschreven kaart een fijne verjaardag te wensen.
 Yellen (62) schrijft al kaarten voor het personeel sinds 1985, lang voordat hij de baas werd bij Belfor, meldt Business Insider USA. Hij begon er destijds mee omdat hij de banden met zijn collega’s wilde versterken, zegt hij. Zijn zwager had hem aangenomen bij Belfor, en onder zijn collega’s leefde het gevoel dat Yellen daardoor een voorkeursbehandeling kreeg binnen het bedrijf, dat hulp biedt na natuurrampen en schade herstelt. 

Lees verder: https://www.ad.nl/ad-werkt/deze-ceo-schrijft-9200-verjaardagskaarten-per-jaar-een-voor-iedere-werknemer~a622b5ac/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!