Getroffen Bahamas geholpen door Nederlandse militairen

Nederlandse soldaten gaan hulp verlenen op de door de orkaan Doran zwaar getroffen Bahama’s. Het opruimen van de enorme ravage en ondersteuning geven aan hulporganisaties en de lokale bevolking. Dat zijn volgens commandeur Ad van de Sande de kerntaken van zijn missie Disaster Relief Bahamas op de eilandengroep.
Op de eilandengroep worden, nadat Dorian er anderhalve week geleden overheen raasde, zo’n 2500 personen vermist. Naar verwachting zal het dodental van 50 nog flink oplopen, verwachten de autoriteiten. De schade op de eilanden is enorm. Veel woningen zijn verwoest en grote gebieden staan nog onder water. De Verenigde Naties schatten in dat zeker 76.000 mensen dakloos zijn geworden door het natuurgeweld.

Lees verder: https://www.ad.nl/binnenland/nederlandse-militairen-schieten-door-orkaan-dorian-getroffen-bahama-s-te-hulp~a9a0d67b/

Bron:AD.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!