Netwerkbijeenkomst RPPC

Als oud RPPC lid was het voor ons erg leuk om het netwerkevenement van donderdag 31 november 2019 bij te wonen. Met onze zusteronderneming Terminal Recruiters BV werden wij ontvangen in het gezellige restaurant ’t Vliegveld in de Waalhaven te Rotterdam.

Ondanks dat de wereld om ons heen in hoog tempo verandert en digitaliseert, is persoonlijk contact in de logistieke keten van essentieel belang. Logistiek is maat- en mensenwerk. Alles draait om relaties en vertrouwen. De RPPC biedt internationale netwerkmogelijkheden waar persoonlijk contact centraal staat. Sinds de oprichting in 1933 heeft de RPPC waardevolle contacten opgebouwd in binnen- en buitenland met onder andere burgemeesters, havenwethouders, directeuren en bestuursvoorzitters van een groot aantal bedrijven en organisaties. Deze contacten openen deuren voor hun leden.

Ook Logistic Recruiters BV vindt persoonlijk contact erg belangrijk en wat is er dan mooier om in een prettige omgeving met vakgenoten te kunnen praten over die mooie Rotterdamse haven! Deze avond nieuwe contacten mogen leggen met mensen gelinieerd aan de haven/logistiek als ook met reeds bekende contacten. De afgelopen jaren zijn er nieuwe mensen binnen de RPPC komen werken en met een enthousiast team heeft men het aantal leden flink laten toenemen. Er worden leuke evenementen georganiseerd in binnen- en buitenland en men probeert voor al haar leden een divers programma samen te stellen. Gisteren was een goed verzorgde avond, waarvoor onze dank aan de organisatie van de RPPC als ook de bediening van restaurant ’t Vliegveld.

Team Logistic Recruiters BV
Team Terminal Recruiters BV

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!