Het zit er op voor Glenn, Dave en Roy.

Het avontuur voor Glenn, Dave en Roy zit er op en de Marathon Des Sables 2019 is een feit!

De uitermate sportieve prestatie van deze drie jongemannen is er 1 om volop respect voor te hebben. Afgelopen weekend was de finish van deze run en al hebben wij er in het nieuws niet veel van gezien of gehoord er deed een behoorlijk team Nederlanders mee aan de Marathon Des Sables 2019. Hoe “onze” mannen het er precies vanaf hebben gebracht is bij ons op dit moment nog niet bekend, maar hun ervaringen en wat de run precies heeft opgebracht voor het goede doel make-a-wish, dat hopen wij z.s.m. te kunnen publiceren op onze website.

Logistic Recruiters B.V. is een trotse sponsor van dit mooie evenement voor het goede doel en hoopt, dat in de toekomst vele bedrijven zullen volgen. Wij kijken uit naar het eerst volgende contact met Glenn, Dave en Roy om van hen de mooie verhalen te horen van deze uitzonderlijke run in het mooie Marokko.

 

Bron foto: Marathon Des Sables 2019

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!