Harbour Run 2019….Het was nat, zwaar, maar oh zo leuk!

Op zondag 06 oktober 2019 was het weer zo ver. De Harbour Run 2019 stond op de planning en dit jaar was Logistic Recruiters als ook Terminal Recruiters vertegenwoordigd met de lopers Rox, Wilko, Hidde, Laura en Frank. 

Om 12:45 uur begon onze wave met de noodzakelijke warming-up. Met opzwepende muziek en verschillende oefeningen werden de spieren warmgedraaid voor de 10 kilometer over, langs en door de verschillende haventerreinen. Tijdens de loop kwamen wij 29 obstakels tegen, die moesten worden getrotseerd. Een zeer mooi parcours met onderweg de nodige muziek en natuurlijk de verschillende drink posten. Ondanks het zeer slechte weer (het regende echt de hele dag) werden wij onderweg aangemoedigd door een flink aantal toeschouwers. 

Drijfnat, onder de modder en met zware benen kwamen wij na 1 uur en 47 minuten over de finish. Een mooie sportieve ervaring, waar wij in 2020 zeker weer deel aan zullen nemen. Wij danken de organisatie van de Harbour Run voor deze onvergetelijke dag!

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!