Werken & Leren in de Logistiek, iets voor jou?

Bij Logistic Recruiters hebben wij naast het bemiddelen van vak volwassen logistiek personeel ook ruime ervaring met het bieden van leerwerkplekken (BBL) binnen de logistieke sector.

Als BBL student kom je in aanmerking voor een leerwerkplek via Logistic Recruiters als je ingeschreven staat voor een opleiding in de richting haven of logistiek. Voor de werving & selectie van een gemotiveerde starter is het leerbedrijf bij ons aan het juiste adres!

https://logisticrecruiters.nl/bbl

Wat is er mooier dan geld verdienen en tegelijk je diploma halen? En wat voor diploma?! Hiermee verzeker je jezelf van een mooie toekomst in de beste branche die er is! Ben je geen type om vijf dagen per week in de schoolbanken te zitten? En wil je wel graag (alsnog) een MBO-diploma behalen en een mooi vak leren? Dan is een BBL-opleiding de juiste oplossing voor jou.

Nu is HET moment om jezelf te oriënteren op een leer/werktraject binnen de haven van Rotterdam. Logistic Recruiters heeft een groot netwerk en ruime ervaring als het gaat om BBL mogelijkheden. Verschillende erkende leerbedrijven hebben zich reeds bij ons aangemeld voor een enthousiaste 1e jaars of 2e jaars leerling. Samen zoeken wij een leerbedrijf, wat het beste bij jou past en waar jij gedurende jouw opleiding het meest mag leren.  Graag nodigen wij jou (en jouw ouders) bij ons uit op kantoor om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Interesse of wellicht nog vragen? 0181-470460. Onze ervaren Consultants staan je graag te woord.

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!