Hoe schrijf je de beste vacaturetekst?

Bij sollicitaties is het voor de sollicitant belangrijk om een goede motivatiebrief te schrijven, maar een sollicitatie begint natuurlijk bij de vacaturetekst die de werkgever schrijft. Hoe zorg je als werkgever voor een sterke vacaturetekst die de juiste kandidaat aanspreekt? Hieronder lees je vijf tips voor het schrijven van de perfecte vacaturetekst. Zo vind jij de perfecte kandidaat voor de openstaande functie.

1. Kies een duidelijke functietitel
Er zijn erg veel vacactures te vinden online, wat het lastiger maakt om de juiste kandidaat te bereiken. Waar je je vacature ook plaatst, zorg ervoor dat je deze een duidelijke functienaam geeft. Zet bijvoorbeeld niet in de titel ‘flexibele werknemer gezocht’, maar noem de precieze functie waarvoor jij iemand zoekt. Op deze manier is jouw vacature makkelijk te vinden en ziet de kandidaat in een oogopslag of de vacature past bij wat hij of zij zoekt.

Meer lezen? https://www.nu.nl/advertorial/advertorial-vacature/6005786/5-tips-voor-het-schrijven-van-de-perfecte-vacaturetekst.html

Bron: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!