Neem 15 november een kijkje op de open dag van het Scheepvaart en Transport College

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van onze mbo-opleidingen tijdens de open dag. Je bent welkom op vrijdag 15 november tussen 16.00 en 20.30 uur op onze locaties in Rotterdam, Brielle, Stellendam en Katwijk*
Maak kennis met onze mbo-opleidingen voor scheepvaart, vervoer, havens en techniek. Bezoek een voorlichting, neem een kijkje bij onze praktijkfaciliteiten en simulatoren en ga in gesprek met studenten, docenten en bedrijven (misschien zit jouw toekomstige werkgever er wel tussen!). Tijdens een bezoek aan de open dag geven we jou een zo goed mogelijk beeld van onze school, opleidingen, stageplaatsen en carrièremogelijkheden. Van niveau 1 tot en met niveau 4, bol of bbl, voor iedereen die aan de slag wil in de scheepvaart, logistiek of procesindustrie is er wat wils!

Het mbo van het STC organiseert deze open dag op verschillende locaties:

Lloydstraat, Rotterdam
Waalhaven Z.z., Rotterdam
Kerkhoekstraat, Brielle
Deltahaven, Stellendam
Zuidstraat, Katwijk (let op afwijkende openingstijden)

Parkeren
Op alle locaties kun je je auto op straat parkeren. Met uitzondering van de locatie Lloydstraat is parkeren op straat gratis. Op de locatie Lloydstraat is tussen 9.00 en 18.00 uur een betaald parkeren beleid van kracht. Je kunt hier alleen betalen met een pinpas, creditcard of 06-parkeren. Een andere optie is parkeren in de nabijgelegen Q-park garage Schiecentrale. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen naar de locatie Lloydstraat.

Vragen?
Heb je voorafgaand aan je bezoek een vraag, bel dan met de afdeling Voorlichting via 010 – 44 86 444.

Neem even een kijkje op de website van het STC https://stc-group.nl/open-dagen/stc-mbo-college-15-november-2019

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!