Laat je innerlijke kind los!

Leuke hobby’s voor thuis zijn er genoeg, vaak zijn we te druk, te moe of hebben simpelweg geen tijd om ons er in te verdiepen. Nu is de perfecte tijd om van een nood een deugd te maken. Hobby’s doen ons goed. Het geeft invulling aan ons bestaan. Lekker constructief bezig zijn biedt ontspanning en voldoening. Ergens spelenderwijs en ongedwongen mee bezig zijn is erg inspirerend en brengt ons in een flow. Geen idee wat je moet gaan doen? Denk eens terug aan wat je als kind heel leuk vond. Waar werd je blij van?

Met je handen bezig zijn, doet je de tijd vergeten. Laat je innerlijke Bob Ross de vrije loop en ga lekker schilderen. Heb je niet zoveel inspiratie en vind je vooral beginnen lastig? Ook een ‘iedereen kan schilderen’-achtige oplossing biedt een hoop creatief plezier.
Wat dacht je van een kleurboek voor volwassenen? Heel erg mindful, kleuren voor volwassenen is niet voor niets al jaren hot! Een mooie legpuzzel kan hetzelfde ontspannende effect hebben. Ook origami heeft op de meesten een rustgevend effect. Voor origami is een beetje meer geduld nodig, maar je kunt er wel heerlijk alle kanten mee op!

Lees verder: https://www.ad.nl/home/maak-van-een-nood-een-deugd-en-her-ontdek-een-hobby~a3c1d6c5/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!