Kom niet meer naar de stranden vandaag!

Het mooie weer leidt vrijdag tot grote drukte op wegen en in treinen. Lokale autoriteiten roepen op om niet meer met de auto naar populaire badplaatsen als Zandvoort, Bloemendaal en Hoek van Holland en de Zeeuwse stranden te komen. De parkeerplaatsen zijn vol.

Richting de stranden staat het verkeer muurvast. De NS wijst erop dat het in treinen naar Zandvoort vanwege de drukte onmogelijk is om afstand te houden. Op matrixborden langs de N57 op de Zeeuwse eilanden staat: “Zeeland vol, ga niet naar het strand”. De Veiligheidsregio Kennemerland laat weten dat mensen niet meer met de auto naar Zandvoort en Bloemendaal moeten komen. De politie roept vanwege de drukte op niet meer naar het strand van Hoek van Holland te gaan.

Rond 12.30 uur stond er in totaal zo’n 400 kilometer file op Nederlandse wegen. Die drukte wordt met name veroorzaakt door vakantie- en recreatieverkeer, vertelt een ANWB-woordvoerder vrijdagochtend. Lees hier het hele artikel: https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/oproepen-om-niet-meer-naar-de-stranden-te-komen-vanwege-topdrukte/ar-BB17poG3?ocid=msedgntp

Bron tekst: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!