Hoe werd jij onthaald op je eerste werkdag?

In de video die AFAS onlangs deelde stapt de nieuwe medewerker nietsvermoedend het kantoor binnen op zijn eerste werkdag. Wat hij op dat moment nog niet weet, is dat hij de 500ste medewerker is en dat zijn nieuwe collega’s iets voor hem in petto hebben. Nadat hij in de hal is ontvangen door de HR-manager, barst het feest los.

Een heel welkomstcomité met bijna alle medewerkers komt tevoorschijn, begeleid door een heuse drumband. Een spandoek wordt uitgerold, een confettikanon gaat af en mensen dragen feesthoedjes. Aan de 500ste medewerker wordt een gepersonaliseerde taart met daarop een vuurwerkfonteintje overhandigd. Dit alles had de nieuwe medewerker natuurlijk niet verwacht.

Kippenvel
Volgens AFAS wordt iedere medewerker warm onthaald bij het bedrijf, met een welkomstpakket en een doos champagne en natuurlijk de begeleiding die nodig is op de eerste dag. Maar de 500ste medewerker is toch wel bijzonder, legt marketingmanager Jortijn Bijl uit. ,,Het is voor ons een mooie mijlpaal en daarom vonden we dat we dat als familiebedrijf extra moesten vieren en even extra mochten uitpakken. Wij geloven dat liefde in medewerkers stoppen zorgt voor blije klanten en bijdraagt aan het bedrijfsresultaat.”

Lees verder: https://www.ad.nl/ad-werkt/werknemer-stan-krijgt-een-wel-heel-feestelijke-ontvangst-op-zijn-eerste-dag~a4fc4e12/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!