Het Pinksterweekend zal ook weer zonnig verlopen….geen extra maatregelen

Op Hemelvaartsdag trokken veel Nederlanders eropuit, waardoor op verschillende plekken vanwege de drukte moest worden ingegrepen. Dit heeft er echter niet toe geleid dat er komend pinksterweekend extra maatregelen worden genomen in drukke gebieden, blijkt uit een rondgang van NU.nl.

Hemelvaart ging als de eerste zomerse dag van het jaar de boeken in. Op die dag trokken veel Nederlanders richting het kustgebied. Het werd zo druk, dat veiligheidsregio’s opriepen niet meer naar de Nederlandse badplaatsen te komen.

Met name de beelden van het strand van Scheveningen trokken de aandacht. Die lieten zien dat duizenden strandgangers dicht bij elkaar lagen. Toch is er geen reden om extra maatregelen te nemen, zegt een woordvoerder van de gemeente Den Haag.

Lees het gehele artikel: https://www.nu.nl/binnenland/6054346/tijdens-zonnig-pinksterweekend-geen-extra-maatregelen-in-drukke-gebieden.html

Bron tekst: Nu.nl/Tom van Marrewijk
Bron foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!