Geen handen schudden

Het moment om vergaande maatregelen tegen het coronavirus te nemen is nog niet aangebroken, maar „we stoppen met handen schudden”. Dat heeft premier Mark Rutte maandagavond na crisisberaad in Den Haag bekendgemaakt. Vrijdag vond Rutte het nog niet nodig om het handen schudden af te raden, maar „in deze fase lijkt het een verstandige maatregel’, aldus de premier. „U kunt voetzoenen en elleboogstoten.”

 

Het crisisberaad werd maandag met spanning gevolgd, omdat zware maatregelen werden verwacht, met name in Noord-Brabant, de zwaarst getroffen provincie. Maar daar is het te vroeg voor, zei Rutte tijdens een persconferentie. Wel worden Brabanders opgeroepen waar mogelijk nog zeven dagen extra, tot aanstaande maandag, thuis te werken. Evenementen in de provincie kunnen in principe doorgaan, maar worden de komende dagen wel onder het vergrootglas gelegd. In sommige, specifieke gevallen kan afgelasten alsnog zinvol zijn. De scholen blijven vooralsnog open.

Lees verder: https://www.nrc.nl/nieuws/2020/03/10/premier-rutte-roept-nederlanders-op-stop-met-handen-schudden-a3993211

Ook bij Logistic Recruiters BV zullen wij vanaf vandaag onze klanten en kandidaten begroeten d.m.v. het opsteken van de hand. Het zal zeker even wennen zijn, dat zagen wij gisteren al bij premier Rutten. 

Bron tekst: NRC.nl
Foto: Pixabay.com 

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!