Havenvereniging Rotterdam viert 80 jarig bestaan

Een feestelijk, informatief, verrassend, smakelijk en vooral erg gezellig feest in een bijzondere ambiance. Dat zijn de steekwoorden voor het feest van vanavond georganiseerd door de Havenvereniging Rotterdam. Het feest zal worden gehouden op het ss Rotterdam, een mooie maritieme locatie!
Tachtig jaar is niet niks. De Havenvereniging Rotterdam heeft zich met boeiende bedrijfsbezoeken, netwerkborrels en lezingen wel bewezen. En dat blijven zij doen, zelfs vanavond! 
Hoe relevant vinden vooraanstaande bedrijven in de haven een vereniging als de Havenvereniging Rotterdam? Vanavond horen we de bevindingen uit de industrie met Carlo Eijkels van BP, de logistiek door Rob Bagchus van ECT (Hutchison Ports ECT Rotterdam) en de zeevaart met Annet Koster van de KVNR (branchevereniging zeescheepvaart). En vergeet niet dat natuurlijk óók DE havenambassadeur Lee Towers verwelkomen voor een muzikale en vrolijke bijdrage zal zorgen. Kortom een avond om naar uit te kijken voor een ieder, die de Rotterdamse haven een warm hart toedraagt.
 
Het programma:

17.30 uur ligt de loopplank uit voor de borrel
18.15 uur Officiële opening door de voorzitter: Ronald Schinagl
19.15 uur Walking dinner met historische beelden en terugblik op de havenbaronnen van weleer. We staan stil bij de tijd van Lodewijk Pincoffs en Pieter Caland,
maar kijken ook vooruit met de visionaire blikken van:

• Paul Koster, samensteller van het artikel  ‘Hoe kreeg Rotterdam de grootste haven ter wereld’ 
• Peter de Langen, hoogleraar goederenvervoer

20.45 uur Dessert, koffie en thee
21.15 uur gaan de voetjes van de vloer met de Party Crahsers!
23.30 uur Einde programma

Bron tekst: havenverenigingrotterdam.nl
Foto:

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!