Een succes verhaal!

Het zijn nog steeds spannende tijden en wij zijn in afwachting van onze Minister President Rutte, die vanavond zal aangeven of er soepelere maatregelen kunnen worden gehanteerd met het oog op COVID19. Overal merken wij de effecten van deze crisis en samen proberen wij er zo goed mogelijk doorheen te komen, waarbij gezondheid voorop staat. 

Gelukkig zijn er ook positieve berichten te melden zoals de twee blije dames, die wij vanmorgen (op gepaste afstand) hebben mogen verblijden met een heerlijk Logistic Recruiters taart! De foto’s van de twee starters zetten wij vandaag op social media. 1 van de twee willen wij graag wat extra toelichten, want haar verhaal is met recht een succes verhaal!

Wij leren Kimberly enkele weken geleden kennen tijdens een open dag op het Scheepvaart & Transport College te Rotterdam. Logistic Recruiters BV staat daar als samenwerkende partner voor de BBL trajecten en aan het einde van de middag stond Kimberly bij ons aan de tafel. Na een heel leuk en open gesprek zijn wij er samen wel uit, dat een BBL traject voor een vrouw van 33 jaar jong met 2 kinderen niet de meest ideale situatie is. Wel wil zij dolgraag een vak leren om zo zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. De logistiek heeft haar altijd al geïnteresseerd, maar doordat bepaalde dingen in het leven anders liepen als wellicht verwacht is het voor haar er nooit van gekomen om zichzelf verder te ontwikkelen op beroepsmatig vlak.

Enkele dagen later hebben wij Kimberly uitgenodigd voor een uitgebreid gesprek bij ons op kantoor in Brielle. Ook dit gesprek was weer zeer positief en wij wilde deze dame dan ook heel graag aan haar 1e baan in de logistiek helpen, maar wat zijn de mogelijkheden voor een dame met ervaring in de schoonmaak sector? Door het aanspreken van ons netwerk en goed luisteren naar de mogelijkheden van de kandidaat al ook de mogelijkheden bij de klant(en) is het gelukt om Kimberly aan de slag te krijgen binnen de logistiek! Zij is gestart in de functie van (junior) Klantbeheerder bij een logistiek dienstverlener op de Maasvlakte. Wat vond Kimberly het spannend om haar vastigheid op te zeggen en een totaal nieuw avontuur aan te gaan, maar haar eerste indruk is heel positief en zij heeft het prima naar haar zin!

Dat een organisatie in de huidige tijd de ruimte geeft aan enthousiaste zij-instromers, daar worden wij heel vrolijk van. Natuurlijk moet de persoon goed passen binnen het reeds zittende team, maar dat is ook iets waar wij bij Logistic Recruiters BV sterk naar kijken. Samen komen we tot een juiste match en als je dan ziet hoe je hebt kunnen bijdragen aan een nieuwe stap in iemands loopbaan/leven……daar doen we het voor!

Laten we vooral blijven kijken naar de mogelijkheden in plaats van de onmogelijkheden. Een gemotiveerde collega is heel wat waard en wij zijn trots, dat wij meerdere gemotiveerde toekomstige collega’s in bemiddeling hebben. 

Logistic Recruiters BV
0181-470460

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!