Duitse economie krimpt fors

Duitse economie krimpt fors

okt 30, 2020 Nieuwsfeed by Frank

De Duitse economie kromp in het derde kwartaal met 4,3 procent in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar. Dat maakt het Duitse statistiekbureau Destatis vrijdag bekend op basis van een eerste raming.

Hoewel sprake is van een krimp was het toch aanmerkelijk beter dan het cijfer over het tweede kwartaal. Toen dook de economie bij de oosterburen zo’n 10 procent in de min. Het was de grootste daling sinds het statistiekbureau in 1970 begon met het verzamelen van data. Uiteraard is de coronacrisis de oorzaak van de verslechterde economie. Lees het hele artikel via: https://www.nu.nl/economie/6087201/forse-krimp-van-duitse-economie-in-derde-kwartaal.html

Bron tekst: Nu.nl
Foto: Pixabay.com

byFrank

Na het behalen van mijn MBO 4 opleiding Manager Havenlogistiek aan het Scheepvaart & Transport College kwam ik al vrij snel in de (logistieke) bemiddelingsbranche terecht. Het mooie aan mijn vak is het werken met en voor mensen. Een juiste match maakt mijn nog steeds erg blij! Inmiddels 19 jaar verder heb ik vele mensen naar een nieuwe (vaste) baan mogen begeleiden. Bij verschillende klanten ben ik inmiddels “kind aan huis” en is er een partnership ontstaan. Naast het bezoeken van bestaande als ook nieuwe opdrachtgevers zijn de contacten met opleiders zoals het Scheepvaart & Transport College voor mij ook erg belangrijk. Openheid en een no-nonsens manier van zaken doen, daar houd ik van. Van leerling tot en met Directeur binnen de logistieke sector, het team en ik zullen er alles aan doen om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Laat ons netwerk voor jou werken!