Drukker dan ooit voor deze logistiek medewerkers.

De meeste magazijnmedewerkers, logistiek planners en chauffeurs hebben het sinds de coronacrisis drukker dan ooit. De afgelopen weken werkten ze zich in het zweet om alle bestelde producten te verzamelen, bezorgtijden in te plannen en vracht op tijd naar de bestemming te rijden.
Het is duidelijk dat personeel in de sectoren distributie en logistiek hard nodig is om alles in goede banen te leiden. Er is dus momenteel volop vraag in alle facetten van deze branche en door het hele land. Op Nationale Vacaturebank zie je snel waar in jouw regio banen aangeboden worden.
Hoe dynamisch het werk daadwerkelijk is, vertellen Willem, René en Judith.

Willem Polhoud (51): teamleader supermarktdistributie Coop
,,De mensen die de producten naar de supermarkt brengen en de mensen op de werkvloer van Coop, dát zijn de echte helden van de logistiek in de coronacrisis. Onze chauffeurs hebben contact met veel verschillende mensen. Je moet dan zorgen voor afstand en voldoende hygiëne. Het aanpassen aan de situatie was niet voor iedereen even makkelijk, je moet het toch ineens anders doen.
Door de crisis hebben we het ook drukker gekregen. In het begin nam het volume fors toe, met zo’n 20 tot 25 procent. Elke dag leveren we aan 315 supermarkten, met honderd chauffeurs en vijf planners die het overzicht houden. Gelukkig zijn we op tijd begonnen met het oprekken van het aantal vrachtwagens. Omdat vakanties werden uitgesteld, was er ook veel meer personeel beschikbaar. Iedereen stelde zich flexibel op en zo hebben we alles voor elkaar gekregen.
Ik merk dat de supermarktdistributie in populariteit stijgt. Mensen willen graag weten waar ze aan toe zijn, hoe laat ze klaar zijn met werk en thuis kunnen zijn. Met dit werk kan dat.”

Lees verder: https://www.ad.nl/home/deze-logistiekmedewerkers-hebben-het-nu-drukker-dan-ooit~a7930278/

Bron: AD.nl
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!