De zon maakt overuren!

De zon blijft nog lange tijd een hoofdrol spelen in het weerbeeld. Dat betekent ook nauwelijks een drup regen en aanhoudende droogte, terwijl de natuur in dit groeiseizoen wel wat regen kan gebruiken. Zaterdag is er zowaar kans op een paar buien, al is dat een druppel op de gloeiende plaat.

Vanochtend is het op de meeste plaatsen vrij zonnig. Slechts hier en daar zijn wat dunne wolken te zien. Halverwege de ochtend ligt het kwik tussen 8 en 12 graden.

Vanmiddag is het vrij zonnig met in de loop van de middag in het zuiden wellicht wat meer wolkenvelden. Het blijft droog en het wordt 12 graden in het noorden, 17 in het midden en 21 graden in Limburg. De noordoostenwind is matig, aan de westkust soms vrij krachtig.

Vanavond en vannacht is het overwegend helder. Alleen in het zuiden komt meer bewolking voor en in de nacht is in het uiterste zuiden kans op een verdwaalde bui. In het zuiden koelt het af naar en graad of 8, in het noordoosten wordt het met 1 graad een stuk frisser. In het noorden en oosten is kans op vorst aan de grond. Er staat een zwakke tot matige noordoostenwind. 

Lees verder: https://www.buienradar.nl/nederland/weerbericht/weerbericht

Bron: buienradar.com
Foto: Pixabay.com

become part of our

Wil je meer weten over de vacatures of mogelijkheden die Logistic Recruiters jou kan bieden? Laat hier je gegevens achter, dan nemen we snel contact met je op!